З новосіллям, Турківщина!

З новосіллям, Турківщина!

З новосіллям, Турківщина!

У мальовничому райцентрі Львівщини із надзвичайними карпатськими краєвидами, у місцевості проведення всесвітніх бойківських фестин, нещодавно відбулося урочисте відкриття нового приміщення Турківського районного відділу Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області, про яке, на офіційній сторінці Facebook міграційної служби Львівщини, анонсувалось раніше. Відтепер нова адреса відділу у місті Турка в приміщенні 23 колишньої аптеки на вулиці Молодіжна, будинок 46.

Відкриття розпочалось виконанням державного Гімну України та, як годиться, за Галицькими традиціями, молитви та освячення приміщення. Священник Микола Різак благословив працівників і присутніх, висловивши слова радості про турботу для мешканців міста з побажаннями, щоб у цьому домі завжди панували добрий настрій, повага, шана та взаєморозуміння.

Активний громадський     діяч, волонтер, благодійник, одна з двох жінок України, яких нагороджено орденом «За оборону Майдану» начальник Львівської міграційної служби Лідія Котеляк, подякувала усім присутнім за співпрацю і допомогу.

Пані Лідія відзначила вагому допомогу місцевої влади, яка зробила приємний подарунок для міграційної служби, її працівників та для усіх мешканців Турківщини, витративши на ремонт нового приміщення Турківського районного відділу державної міграційної служби майже 1 млн. грн.

Теплі слова вдячності Лідія Котеляк висловила керівникові Турківського територіального підрозділу Оксані Бабунич, яка користується неабияким авторитетом і повагою серед поважних присутніх на заході представників фіскальної служби, поліції, Пенсійного фонду, ЦНАПу та інших підрозділів. Зазначила, що пані Оксана змогла представити міграційну службу, як структуру, до якої є довіра, а метою і основним завдання її роботи є надання людині професійних та якісних адміністративних послуг.

Присутня на відкритті нового приміщення помічник депутата Верховної Ради України Андрія Лопушанського Ірина Кіра, від імені народного обранця привітала працівників міграційної служби та запрошених на свято гостей і вручила працівникам колективу, від благодійного фонду Андрія Лопушанського, путівки на відпочинок в м.Трускавець.

Очільниця Львівської міграційної служби зазначила, що подвійно радує те, що найвіддаленіший куточок області – Турківщина, в рейтингу діяльності нашої служби значиться у перших рядах. А тепер, приміщення з п’яти просторих і світлих кімнат, забезпечених сучасною технікою та новими меблями слугуватиме ще більш якісному прийому громадян.
Пані Лідія щиро подякувала усім за неоціненну допомогу і побажала плідної та продуктивної праці.

Головне управління ДМС у Львівській області