УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Чернівцях навчалися успішній комунікації в системі публічного управління

У Чернівцях навчалися успішній комунікації в системі публічного управління

У Чернівцях навчалися успішній комунікації в системі публічного  управління

Працівники Управління ДМС у Чернівецькі області взяли участь у короткотерміновому семінарі «Ефективна комунікація посадовця в системі публічної служби», організованому Чернівецьким центром перепідготовки та підвищення кваліфікації.

Учасники семінару дізналися зокрема, як в Україні здійснюється переформатування системи влади відповідно до європейських стандартів, з якими труднощами стикаються органи місцевого самоврядування в рамках реформи децентралізації, які основи комунікації органів влади та суспільства, нормативні засади такої взаємодії, вимоги до роботи зі зверненнями громадян тощо.

Також під час навчання йшлося про правила спілкування в системі публічного управління та дотримання певної психологічної гігієни, що дозволяє працівнику органів державної влади завжди бути результативним, позитивним та успішним у комунікації з громадянам.

По завершенні одноденного навчання працівники міграційної служби області отримали сертифікати, що дозволить їм успішно пройти оцінювання якості   діяльності державного службовця, яке відбудеться вже в жовтні.

Управління ДМС у Чернівецькій області