УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Уникати і розуміти конфлікти інтересів та дотримуватись обмежень - такі антикорупційні механізми…

Уникати і розуміти конфлікти інтересів та дотримуватись обмежень - такі антикорупційні механізми опановували на Кіровоградщині

Уникати і розуміти конфлікти інтересів та дотримуватись обмежень - такі антикорупційні механізми опановували на Кіровоградщині

Тренінги з антикорупційної тематики тривають в Управлінні Державної міграційної служби у Кіровоградській області.

Цього разу внутрішній тренер Управління Олена Сьоміна для керівників та працівників територіальних підрозділів розкрила такі механізми запобігання та протидії корупції: фінансовий контроль, запобігання конфлікту інтересів та обмеження державних службовців.

Не перший рік державні службовці проходять обов'язкову процедуру щорічного декларування доходів та майна, втім щоразу питань виникає чимало. Тому і зосередились на нетипових і  непоширених випадках, що трапляються під час декларування, та нагадали про основне у заповненні е-декларації.

Говорили міграційники про запобігання виникненню конфлікту інтересів та як уникнути ситуацій, що можуть призвести до прийняття посадовцями неправомірного рішення або вчинення неправомірного діяння. Застерегла та нагадала внутрішній тренер про обмеження для осіб, які уповноважені на виконання функцій держави, що містять прямі заборони щодо неправомірних діянь.

Управління ДМС у Кіровоградській області