УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Допоможемо здійснити мрії

Допоможемо здійснити мрії

Допоможемо здійснити мрії

Минулого тижня до керівника Яворівського територіального підрозділу міграційної служби Львівської області Ігоря Дашавця звернулася керівник соціального центру «Регіна» Наталія Кулик, з проханням організувати прийняття документів для оформлення закордонних паспортів для людей з обмеженими можливостями та особливими потребами благодійної організації «Дитячі мрії», що знаходиться в Новояворівську на Львівщині.

Люди, які перебувають під опікою даної установи, потребують особливої уваги до себе і благодійники дають їм можливість відчути себе корисними та потрібними суспільству. З метою поїздки на турнір з флорболу у Швецію, а це, до слова буде сказано, популярний вид спорту на Яворівщині, виникла необхідність виготовлення для гравців, створеної на базі соціального центру «Регіна», флорбольної команди, біометричних документів. Благодійники забезпечують неоціненну змогу для людей з обмеженими можливостями самореалізовуватися, розвиватися та розкриватися світові.  

Оскільки територіальним підрозділом щодня здійснюється запис громадян у електронну чергу, тому Ігор Дашавець прийняв рішення і організував колективний прийом документів наприкінці тижня. Голова районної асоціації інвалідів Яворівщини Наталія Кропельницька особливо відзначила роботу яворівських міграційників. Вона була щиро зворушена організацією та злагодженими діями працівників Яворівського територіального підрозділу Львівської міграційної служби. Треба віддати належне і людяності громадян, які в той самий час зверталися до підрозділу та з розумінням поставились до рішення керівника першочергово оформити закордонні паспорти для  особливих людей.

Завдяки самовідданості та організаторським якостям Ігоря Дашавця та злагодженій роботі підлеглих працівників,  вже у суботу, 21.09.2109 року роботу було зроблено! Десятеро людей з інвалідністю зможуть повноцінно здійснити свою мрію.

Головне управління ДМС у Львівській області