В рамках тісної взаємодії керівництвом Сумського міського відділу міграційної служби міста Суми…

В рамках тісної взаємодії керівництвом Сумського міського відділу міграційної служби міста Суми проведено робочу нараду - навчання з представниками місцевого Центру надання адміністративних послуг

В рамках тісної взаємодії керівництвом Сумського міського відділу міграційної служби міста Суми проведено робочу нараду - навчання з представниками місцевого Центру надання адміністративних послуг

25 вересня начальником Вітою Корінченко та заступником начальника Сумського міського відділу міграційної служби міста Суми Тетяною Назаренко проведено робочу нараду – навчання з представниками місцевого Центру надання адміністративних послуг щодо практичного застосування вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 р. № 691 «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини»; змін у  Правилах реєстрації місця проживання, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 2 березня 2016 р. № 207 «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру».

До участі у нараді – навчанні залучено керівників профільних відділів ЦНАПу, а саме: начальника відділу реєстрації місця проживання управління «ЦНАП у м.Суми» Подус Андрія, начальника відділу адміністративних послуг Мороз Романа та начальника відділу документообігу та інформаційного забезпечення Ганненка Павла.

Детально акцентували увагу на вимогах абз.2 п. 21-1 Правил, де зазначено, що реєстрація місця проживання дитини віком до 14 років в електронній формі здійснюється виключно за умови, що така реєстрація здійснюється за наявним у реєстрі територіальної громади зареєстрованим місцем проживання батьків чи одного з них.

Окремо, Тетяна Назаренко   проінформувала присутніх із законодавчими  змінами, що мають відбутися у зв’язку з наданням комплексної послуги «е-малятко».

Аналогічні наради – навчання паралельно проводяться всіма без виключення     територіальними підрозділами Управління з ЦНАПами за територіальністю.

Управління ДМС у Сумській області