УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Чернівецькі міграційники привітали колегу з ювілеєм

Чернівецькі міграційники привітали колегу з ювілеєм

Чернівецькі міграційники привітали колегу з ювілеєм

Т.в.о. начальника УДМС у Чернівецькій області Віктор Пислар привітав з 65-літтям багаторічного керівника кадрової служби в структурі обласного апарату, згодом – завідувача сектору організаційної роботи Віктора Мельника. Від колективу буковинських міграційників він вручив ювілярові пам’ятні подарунки та побажав міцного здоров’я, родинного затишку й довгих років життя. У свою чергу іменинник щиро подякував за теплі слова та багаторічну результативну роботу у дружньому, творчому та толерантному колективі.

Цьогоріч Віктор Антонович Мельник відзначає ще одну важливу дату – 45-річчя початку трудової діяльності. Адже свою трудову біографію розпочав ще у 1974 році на посаді інженера-перекладача спецтехвідділу Калуського хіміко-металургійного комбінату. При цьому молодий спеціаліст одночасно навчався на факультету іноземних мов ЧНУ ім. Ю.Федьковича.

Після завершення навчання дипломований перекладач вчителював кілька років у Вінницькій області, але згодом пов’язав свою долю зі службою в правоохоронних органах.

За довгу трудову біографію він неодноразово посідав керівні посади в Управлінні МВС у Чернівецькій області, потім – у податковій міліції, на різних відповідальних напрямках у податковій адміністрації аж до заступника Голови ДПА в Чернівецькій області.

З 2012 році Віктор Антонович Мельник працював в УДМС у Чернівецькій області на посадах завідувача сектору кадрової роботи, сектору персоналу, сектору кадрового забезпечення та антикорупційного моніторингу, останній рік обіймав посаду завідувача сектору організаційної роботи.

На всіх етапах такого довгого достойного професійного шляху, на різних посадах та у різних колективах Віктор Антонович виявляв беззаперечно високі фахові якості. Й при цьому завжди вирізнявся особливо трепетливим ставленням до української писемності та й власне до всього українського. Непідробно  щирий патріот, небайдужий громадянин, завсідник чернівецьких книгарень і знавець усіх букіністичних новинок, завзятий театрал, знаний публіцист та зрештою неперевершений оповідач й тамада – це далеко неповний перелік чеснот шанованого ювіляра.

«Ваш життєвий досвід, професійні та людські якості високо цінують в нашому Управлінні, – підкреслив Віктор Пислар. – Певен, вони знайдуть гідне застосування в подальшому житті».

Управління ДМС у Чернівецькій області