Начальник УДМС Хмельниччини провів розширену нараду із керівниками структурних та територіальних…

Начальник УДМС Хмельниччини провів розширену нараду із керівниками структурних та територіальних підрозділів служби

Начальник УДМС Хмельниччини  провів розширену нараду із керівниками структурних та територіальних підрозділів служби

25 вересня в  конференц-залі Управління ДМС Хмельниччини відбулась розширена нарада для керівників структурних та територіальних підрозділів служби під керівництвом начальника Олега Панькова.

На початку наради Олег Михайлович представив всім присутнім першого заступника начальника Управління- начальника відділу з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції Кузьменко Аллу Георгіївну.

В продовженні зустрічі, очільник Управління проаналізував роботу територіальних підрозділів та відмітив, що за 8 місяців поточного року міграційною службою області оформлено понад 82  тисячі закордонних паспортів та 33 тисячі ID-карток, що дало змогу поповнити державний та місцеві бюджети більш ніж на ­­­­­­62 млн. гривень. Адміністративну послугу по вклеюванні фотокарток до паспорта громадянина України при досягненні 25- та 45-ти річного віку  отримали близько 8,7 тисяч громадян.

Протягом цього періоду міграційною службою оформлено 299 дозволів на імміграцію в Україну, видано 594 посвідки на постійне проживання,  401  - на тимчасове проживання, а також продовжено термін перебування 212 іноземцям.

До адміністративної відповідальності притягнуто 325 порушників міграційного законодавства, прийнято 119 рішень про примусове повернення та 10 рішень  про примусове видворення іноземців до країн походження. До пунктів тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства розміщено 9 осіб, відносно 32 осіб прийнято рішення про заборону в’їзду на територію держави строком від 3 до 5 років.

Окрім цього, прийнято 228 рішень про оформлення набуття українського громадянства та  15 осіб прийнято до громадянства України,  згідно з Указом президента України.

З початку року 321 особа звернулась із заявою про оформлення документів для виїзду на постійне місце проживання за кордон, з них 193 особи оформили документи на виїзд за кордон на постійне місце проживання. Повернулись з-за кордону на постійне місце проживання в Україну- 37 осіб.

Окремим питанням, що являється нововведенням у службовій діяльності працівників міграційної служби області та яке розглянулось під час наради було введення у дослідну експлуатацію спеціального програмного забезпечення підсистеми «Адміністративні правопорушення» ЄІАС УМП з автоматизованого обліку адміністративних правопорушень, розгляд яких віднесено до компетенції ДМС, оформлення матеріалів адміністративного провадження засобами підсистеми.

По завершенні наради  керівництвом Управління наголошено на необхідності дотримання працівниками служби комунікаційного стандарту спілкування з громадянами та  належного виконанні службових обов'язків під час надання адміністративних послуг,  а також на вдосконаленні професійних навичок,  системному вивченні нормативної бази та неухильному дотриманні антикорупційного законодавства.

Управління ДМС у Хмельницькій області