У Києві обговорили проблемні питання реєстрації місця проживання

У Києві обговорили проблемні питання реєстрації місця проживання

У Києві обговорили проблемні питання реєстрації місця проживання

25 вересня 2019 року відбулася робоча зустріч фахівців Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області з представниками Київської обласної державної адміністрації. Учасники говорили про порядок оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі паспорта громадянина України для виїзду за кордон, а також про дотримання положень законодавства під час реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання/перебування особи.

Така взаємодія Міграційної служби Київщини з органами реєстрації є систематичною, оскільки це дозволяє мінімізувати випадки недотримання вимог законодавства України при здійсненні реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання.  

Нагадуємо, що з 4 квітня 2016 року повноваження щодо реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання були передані від Державної міграційної служби України до органів місцевого самоврядування. З переліком органів реєстрації у Вашому регіоні можна ознайомитись, скориставшись відповідним онлайн-сервісом «Органи реєстрації».

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області