УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Урок права у школі Кропивницького проводили міграційники

Урок права у школі Кропивницького проводили міграційники

Урок права у школі Кропивницького проводили міграційники

Урок права у десятикласників Навчально-виховного комплексу загальноосвітньої школи № 34 - ліцей "Сучасник" міста Кропивницький цього разу присвятили серйозній та дещо дорослій темі. Про таке явище у суспільстві як корупція та як долають його у Міграційній службі говорили з школярами працівники Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області.

Учні 10 класу вже отримали свої перші ID-картки, а дехто став власником і закордонного паспорта. Як правило, питаннями оформлення документів займались дорослі. Тому головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції УДМС в області Олена Сьоміна та головний спеціаліст із зв'язків з громадськістю та ЗМІ Інна Захарова і зосередились на порадах як вже незабаром, досягши відповідного віку, можна буде самостійно без проблем замінити ID-картку або отримати закордонний паспорт.

Отож, для початку про перелік необхідних документів можна запитати у міграційного чат-боту, а далі там же стати в "Електронну чергу" чи скористатись іншим електронним сервісом Міграційної служби.

Електронні сервіси, які представлені на сайті ДМС та частково у чат-боті, запис у чергу через термінали не лише спрощують отримання послуг, а й роблять роботу Міграційної служби максимально прозорою та допомагають долати корупцію, - підсумували представники УДМС.

Управління ДМС у Кіровоградській області