У продовження теми: «Міграційна служба – це далеко не лише оформлення паспортних документів»

У продовження теми: «Міграційна служба – це далеко не лише оформлення паспортних документів»

У продовження теми: «Міграційна служба – це далеко не лише оформлення паспортних документів»

Дорогі друзі, продовжуємо екскурс до напрямків діяльності Міграційної служби.

Трапляються випадки, коли діючі документи, помилково потрапляють до бази даних втрачених чи викрадених і така ситуація призводить до перешкоди здійснення важливих рішень.

Так, сьогодні мова піде про роботу сектору з єдиним державним демографічним реєстром (ЄДДР), до обов’язків якого входить і прийом громадян на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, і контроль своєчасності відправлення в друк заяв-анкет на виготовлення паспортів. Крім цього, сектор несе відповідальність за стан бази паспортних документів та своєчасність проведення коригувань.

ЄДДР - це електронна інформаційна система, призначена для зберігання, захисту, обробки, використання і поширення інформації про особу. Реєстр ведеться з метою ідентифікації особи.

На сайті ДМС України наразі працює сервіс  перевірки дійсності паспортного документу.

Працівники сектору на чолі з Лілією Чухно є досвідченими фахівцями, постійно підвищуючи свій професійний рівень. Слідкує за виконанням роботи сектору куратор Наталія Ліснюк – заступник начальника відділу з питань громадянства, паспортизації та еміграції.

Пріоритетом завдань сектору є зворотній зв'язок з громадянами та педантичність у виконанні поставлених завдань.

Злагоджена командна робота сектору забезпечує вчасне та оперативне коригування   інформації внесеної до системи. Як результат – діючі документи громадянина в повному порядку .

Ми і надалі будемо інформувати громадян не лише про результати та досягнення служби, а й про досвідчених фахівців, які складають «кістяк» колективу та націлені на високий рівень роботи.

Управління ДМС у Вінницькій області