Працівникам територіальних підрозділів провели семінар перед оцінюванням службової діяльності за…

Працівникам територіальних підрозділів провели семінар перед оцінюванням службової діяльності за 2019рік

Працівникам територіальних підрозділів провели семінар перед оцінюванням службової діяльності за 2019рік

Для отримання нових знань, обмінятися власним практичним досвідом та знайти спільний вихід із ситуацій, які трапляються у повсякденній службовій діяльності сьогодні мали змогу працівники територіальних підрозділів УДМС Волині.

Присутні отримали детальну інформацію щодо визначення результатів службової діяльності державних службовців, від завідувача сектору управління персоналом Наталії Ващук. Навчання провели у зв`язку з початком оцінювання службової діяльності за 2019 рік у жовтні поточного року.

Доповідачі надали практичні поради з процедури ідентифікації особи при оформленні паспорта громадянина України у формі  карти, місце проживання якої  не зареєстроване.

Семінар відбувся у формі діалогу між учасниками заходу, які висвітлювали проблемні питання, обмінювалися думками та  ділились досвідом.

У семінарі взяла участь старший державний виконавець управління Державної виконавчої служби у Волинській області Анна Гриценя. Вона розповіла міграційникам про відкриття виконавчого  провадження та постанов про  стягнення виконавчого збору, а також обговорили комплекс заходів щодо покращення ефективності співпраці між службами.

Наприкінці заходу кращі територіальні підрозділи отримали Подяки за плідну співпрацю з газетою  «Міграція».

Управління ДМС у Волинській області