Херсонські міграційники провели підсумки роботи за 9 місяців

Херсонські міграційники провели підсумки роботи за 9 місяців

Херсонські міграційники  провели підсумки роботи за 9 місяців

В Управлінні міграційної служби в Херсонській області відбулась нарада під головуванням керівника установи Оксани Яковенко, яка привітала присутніх з Днем юриста та побажала гарного настрою та успіхів у роботі.  

На нараді обговорили стан та напрямки роботи міграційної служби за 9 місяців цього року. Особливу увагу було приділено якісному наданню адміністративних послуг та дотриманню антикорупційного законодавства.

На засіданні, також був проведений аналіз помилок, які допускалися працівниками територіальних підрозділів при оформлені паспортів.

Оксана Яковенко звернула увагу на термінове усунення недоліків у роботі та наголосила на контролі кураторів своїх територіальних підрозділів та самоконтролі співробітників. «Недоліки у роботі виникають у зв’язку з недостатньою уважністю працівників, тож прошу кураторів територіальних підрозділів провести консультації та постійно контролювати роботу підрозділів. Пропоную, працівників, у яких найбільше порушень, викликати на дисциплінарну комісію та позбавити премії. Пора навчитись відповідати за свої дії на навчитись самоконтролю у роботі», - зазначила керівник Управління.   

Управління ДМС у Херсонській області