Будівництво Прозорого офісу у Житомирі на завершальній стадії

Будівництво Прозорого офісу у Житомирі на завершальній стадії

Будівництво Прозорого офісу у Житомирі на завершальній стадії

8 жовтня начальник обласного Управління міграційної служби Житомирщини Анатолій Федорчук та його заступник Сергій Сарата  зустрілися із керуючою справами Житомирської міської ради Ольгою Пашко та обговорили питання розміщення на правах оренди одного із територіальних підрозділів УДМС в адміністративному будинку, де завершується будівництво «Прозорого офісу» для надання громадянам відповідних адміністративних послуг.

Даний офіс у найкоротші терміни планується відкрити в обласному центрі на Майдані Польовому, 8, де завершується капітальний ремонт.   

Після зустрічі відбулась розширена нарада із залученням  представників відповідних Департаментів міської ради та Управління реєстрації фізичних осіб.

На нараді узгоджені усі робочі питання щодо завершення капітального ремонту, забезпечення офісними меблями та відповідною формою для працівників даної установи.

Під час обговорення начальник УДМС в області Анатолій Федорчук підтримав присутніх у конструктивних пропозиціях та у свою чергу зазначив, що спрямування державних органів влади та місцевого самоврядування на забезпечення належних умов для надання адміністративних послуг населенню, забезпечення реалізації прав та свобод громадян вказує, що розміщення підрозділу Державної міграційної служби України у будівлі, де надаватимуться більшість адміністративних послуг, передбачених законодавством України, відповідає державницькій стратегії розбудови України та вимогам сьогодення.

Управління ДМС у Житомирській області