Взяли участь у Форумі нових можливостей

Взяли участь у Форумі нових можливостей

Взяли участь у Форумі нових можливостей

Форум нових можливостей NATUS VINCERE (з лат.- народженні перемагати) для своїх студентів і майбутніх абітурієнтів організував Тернопільський національний економічний факультет. Мета заходу – об’єднати активних молодих людей, залучити їх до участі в майстер-класах, воркшопах, тренінгах, а також познайомити із потенційними роботодавцями.

На ярмарці вакансій, серед майже двох десятків установ і організацій, себе презентувало й Управління ДМС України в Тернопільській області.

Фахівці сектору управління персоналом розповіли студентами про діяльність служби, познайомили з порядком проходження конкурсів на вакантні посади та вимогами до особистісних і професійних навичок майбутнього держслужбовця. Аби зрозуміти, як молоді люди уявляють собі роботу в підрозділах міграційної служби, їм пропонували заповнити невеличку  анкету.

Студентів, які продемонстрували свої знання у сфері міграції та найбільше зацікавилися діяльністю Міграційної служби, запросили у майбутньому спробувати свої сили і пройти стажування в Управлінні.

Управління ДМС у Тернопільській області