Із держслужбовцями Міграційної служби Херсонщини проведено тренінг

Із держслужбовцями Міграційної служби Херсонщини проведено тренінг

Із держслужбовцями Міграційної служби Херсонщини проведено тренінг

Завідувач сектору управління персоналом та внутрішній тренер ДМС Олена Доскочинська провела тренінг для держслужбовців міграційної служби для якісного проходження ними чергового етапу щорічного оцінювання результатів службової діяльності.

Під час тренінгу, темою якого було «Визначення результатів виконання завдань державних службовців Управління Державної міграційної служби України в Херсонській області», працівники ознайомились з методикою проведення оцінювання та визначення його результатів з використанням практичних вправ в ігровій формі.

Олена Доскочинська зазначила: «Перевірка знань кожного працівника дуже важлива, адже, високий рівень професійності і державних службовців створює позитивний імідж міграційної служби, формує довіру громадян до влади та підвищує ефективність роботи. За результами щорічного оцінювання визначається рівень вашої компетентності, професійності, а також подальшого кар’єрного зростання та фахового розвитку державного службовця».

Метою щорічного оцінювання є визначення якості виконання державними службовцями поставлених задач, а також прийняття рішення щодо їх преміювання, планування службової кар’єри, визначення потреби у професійному навчанні.

Управління ДМС у Херсонській області