УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В УДМС України в Черкаській області провели виїзне засідання колегії

В УДМС України в Черкаській області провели виїзне засідання колегії

В УДМС України в Черкаській області провели виїзне засідання колегії

Міграційна служба Черкащини під головуванням керівника Івана Шапрана провела виїзне засідання колегії присвячене результатам роботи установи протягом 9 місяців поточного року.

Відкриваючи засідання, начальник УДМС України в Черкаській області відзначив злагодженість роботи всієї команди, що беззаперечно впливає на кінцевий результат.

Під час колегії учасники засідання заслухали доповіді про основні проблемні питання та напрацювання по напрямках роботи. Окремо очільник Управління зупинився на проблематиці покращення якості надання адміністративних послуг суб’єктам звернень у комфортних умовах, що створюються у підрозділах.

Завершувалося засідання колегії нетрадиційно: всі учасники були задіяними у вправі для тренування пам’яті, що створило не тільки сприятливий психологічний мікроклімат у залі, а й покращило настрій кожному.

Ще однією приємною подією стало вручення відомчих відзнак ДМС України з нагоди Дня захисника України та подяк від редакційної колегії Всеукраїнської інформаційно-аналітичної газети «Міграція» за плідну співпрацю.

Управління ДМС у Черкаській області