Справи внутрішні

Справи внутрішні

В Управлінні Державної міграційної служби України в Тернопільській області відбулася розширена нарада з керівниками структурних і територіальних підрозділів УДМС. У заході взяв участь член колегії ДМС, головний редактор газети «Міграція» Іван Супруновський.

Начальник Управління Ярослав Давибіда проаналізував результати діяльності за 9 місяців цього року, наголосив підлеглим на неухильному дотриманні комунікаційного стандарту спілкування і вимог антикорупційного законодавства.

Перший заступник начальника Управління Іван Чубатий довів інформацію щодо організації роботи територіальних підрозділів з питань оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки і паспорта для виїзду за кордон, а також стан виконання Закону України «Про громадянство України».

Про актуальні питання роботи відділу у справах іноземців та ОБГ, а також підготовку до проведення профілактичних заходів «Мігрант» розповіла заступник начальника Управління Тетяна Лобач.

Наприкінці наради керівник озвучив пріоритетні напрямки діяльності та основні завдання на останній квартал поточного року.

Управління ДМС у Тернопільській області