Великоновосілківський районний відділ надає адміністративні послуги в новому приміщенні

Великоновосілківський районний відділ надає адміністративні послуги в новому приміщенні

Великоновосілківський  районний відділ надає адміністративні послуги в новому приміщенні

З жовтня місяця Великоновосілківський районний відділ Головного управління Державної міграційної служби України в Донецькій області надає адміністративні послуги суб’єктам звернення у новому приміщенні. На сьогодні районний відділ розташований за адресою вулиця Ю. Гагаріна, 6, який має сучасне обладнання, що дозволяє оформляти біометричні документи міжнародного зразка – паспорт громадянина України у вигляді картки та паспорт громадянина України для виїзду за кордон.

Розділити урочисту мить відкриття нового територіального підрозділу ДМС України, 11 жовтня, прийшли всі ті, хто доклав зусилля для того, щоб даний проект було реалізовано, зокрема: голова Великоновосілківської районної ради Сергій Кирилов, голова Великоновосілківської селищної ради Валерій Гладченко, директор Великоновосілківського професійного ліцею Микола Малтабар та керівник Головного Управління ДМС в Донецькій області Євген Микитенко. 

Роль господарів у новій оселі міграційної служби по праву отримали: начальник територіального підрозділу Надія Сердюкова, співробітники  та відвідувачі відділу.

Водночас урочистому моменту передувала довготривала нелегка робота, підсумки якої підвели гості урочистого заходу. Усвідомлюючи пріоритетність завдань, що стоять перед органами місцевого самоврядування, голова районної ради та селищної ради  у своїй роботі велику увагу приділяють розвитку та благоустрою інфраструктури селища. Саме тому з метою підвищення рівня облаштування сфер життя, діяльності та побуту жителів селища Велика Новосілка, зокрема, спрямували свої зусилля на ремонт та благоустрій Великоновосілківської міграційної служби. Адже відкриття такої важливої ланки в інфраструктурі селища дозволяє задовольнити потреби жителів у якісному та швидкому отриманні документів нового міжнародного зразка (внутрішніх паспортах та документах для виїзду за кордон).Слід зазначити, що всі ремонтні роботи у новому приміщенні виконані за рахунок місцевого бюджету. В приміщенні відремонтовані кабінети, замінені вхідні та міжкімнатні двері, вікна, оновлений водопровід, електропостачання та санвузол.

Святкове дійство розпочалось із перерізання стрічки, виконання Державного Гімну України, вітальних слів гостей та освячення службових кабінетів. Під час церемонії відкриття, з вітальною промовою до присутніх звернувся Євген Микитенко, очільник міграційної служби в Донецькій області та зауважив, що початок роботи Великоновосілковського районного відділу у новому приміщенні – це унікальний випадок консолідованої роботи на всіх рівнях: «Сьогоднішній старт роботи районного відділу  - це справді один з прикладів конструктивної співпраці на всіх рівнях влади, але найважливіше - це результат, який полягає в тому, що відтепер отримати документи нового зразка можна в зручних і комфортних умовах. Завдяки принципу екстериторіальності, послуги у відділі зможуть отримати не тільки мешканці  міста, а й будь-якого куточку Донецької області».

В свою чергу Сергій Кирилов зазначив, що наявність ефективно функціонуючої інфраструктури є важливим фактором соціальної стабільності та ефективного господарювання, що дозволяє жителям району бути впевненими у задоволенні своїх громадянських потреб, уваги до своїх прав і свобод. А відкриття міграційної служби в новому приміщенні дозволить кожному, хто цього прагне, своєчасно та якісно пройти усю процедуру оформлення біометричних документів міжнародного зразка.

Начальник районного відділу Надія Сердюкова щиро подякувала всім, хто сприяв та доклав зусиль до започаткування роботи установи в оновленому форматі.

Після офіційної частини гості оглянули приміщення оцінюючи результат спільної наполегливої праці, адже один із пріоритетних напрямків роботи міграційної служби Донеччини – покращення сервісу обслуговування громадян.

Головне управління ДМС у Донецькій області