Фахівці міжнародної організації міграції провели спільний тренінг з працівниками Міграційної служби…

Фахівці міжнародної організації міграції провели спільний тренінг з працівниками Міграційної служби Вінниччини

Фахівці міжнародної організації міграції провели спільний тренінг з працівниками Міграційної служби Вінниччини

10 жовтня до Вінниці з моніторинговим візитом завітали представники міжнародної організації міграції (МОМ) Едіта Шостак з колегами.

Упродовж дня приймали участь та доводили працівника Управління ДМС області європейський досвід щодо застосування сучасних інструментів ефективного керівника.

Тренінг був презентований внутрішніми тренерами Управління – начальником відділу управління персоналом Валентиною Дідук та завідувачем сектору юридичного забезпечення Людмилою Порхун.

Під час цієї зустрічі обговорювались питання, надання керівникам відповідних інструментів для обрання ефективної моделі управління, а саме: яким чином згуртувати підлеглих та досягти максимальної гармонічності і ефективності діяльності колективу.

В цілому, процес навчання виявився плідним та цікавим для присутніх. Атмосфера невимушеного і неформального спілкування, яка весь час панувала у залі, взаємна доповнюваність позицій між учасниками посприяла у подоланні комунікаційного бар’єру, підсилила взаємодію у командній роботі, що в свою чергу, покращить результат діяльності на місцях. А у проведенні тренінгу нам допомогла затишна конференцзала «Квадрат».

Управління ДМС у Вінницькій області