УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Кіровоградщині готуються до спецоперації "Мігрант"

На Кіровоградщині готуються до спецоперації "Мігрант"

На Кіровоградщині готуються до спецоперації

В Управлінні Державної міграційної служби у Кіровоградській області сьогодні обговорили спільні міжвідомчі дії при реалізації цільових профілактичних заходів під умовною назвою "Мігрант".

У зустрічі взяли участь представники відділу Головного управління Національної поліції, заступник начальника Управління Держпраці Оксана Харченко, заступник начальника обласного центру зайнятості Богдан Стоян та працівники сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення.

Володимир Гончаренко - начальник УДМС зазначив, що з 18 жовтня розпочинається практична фаза відпрацювання "Мігрант" і одним з основних завдань є проведення спільних перевірок місць концентрації та збору іноземців.

Відтак, запланували перевірити розважальні заклади, ринки, заклади національних кухонь, овочеві бази, будівельні майданчики, тобто місця з високими ризиками використання незаконної праці мігрантів. При виявлені порушень трудового та міграційного законодавства фахівці відомств вживатимуть до порушників відповідні заходи в межах компетенції.

Управління ДМС у Кіровоградській області