УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Чернівцях радилися щодо проведення операції «Мігрант»

В Чернівцях радилися щодо проведення операції «Мігрант»

В Чернівцях радилися щодо проведення операції «Мігрант»

Т.в.о. начальника УДМС у Чернівецькій області Віктор Пислар, начальник відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Едуард Дудкевич, заступник начальника відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Сергій Пісьменний взяли участь у робочій зустрічі з питань підготовки та проведення профілактичної операції «Мігрант», що триватиме  в Україні з 18 жовтня по 19 листопада. Гостями міграційників були представники ГУ НП області, Чернівецького прикордонного загону та організацій, дотичних до навчання та працевлаштування іноземців.

Йшлося про створення міжвідомчих координаційних груп для ефективної співпраці й обміну інформацією, своєчасного доступу до відповідних баз даних. Також під час наради було обговорено способи протидії незаконному працевлаштуванню іноземців, контролю щодо документування іноземних студентів та своєчасного виїзду з України студентів відрахованих.

Учасники наради домовилися про алгоритм дій у разі виникнення проблемних питань під час реалізації практичної фази операції та обмінялися службовими контактами.

Управління ДМС у Чернівецькій області