До Чернігівського ПТПІ поміщено ще одного громадянина Республіки Узбекистан, який незаконно перебував…

До Чернігівського ПТПІ поміщено ще одного громадянина Республіки Узбекистан, який незаконно перебував на території України

До Чернігівського ПТПІ поміщено ще одного громадянина Республіки Узбекистан, який незаконно перебував на території України

Заходи по протидії неврегульованій міграції, виявлення низки протиправних діянь, які суперечать вимогам чинного законодавства про правовий статус іноземців і осіб без громадянства продовжують  активно проводитись в Міграційній службі Житомирщини.

Нещодавно в результаті спільних дій працівників обласних управлінь Служби безпеки та міграційної служби встановлене місцеперебування громадянина Республіки Узбекистан гр.А, відносно якого Приморським районним судом м. Одеса 11.06.2018 прийнято рішення про примусове видворення з України.

А 5 вересня цього року за адміністративним позовом УДМС України в Житомирській області уже Корольовським районним судом м. Житомира відносно даного гр. А прийнято рішення про затримання та поміщення до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України на шість місяців для його ідентифікації та забезпечення видворення останнього за межі території України.

Працівниками сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС та обласного Управління Служби безпеки рішення суду було виконане.

Робота по протидії неврегульованій міграції триває.

Управління ДМС у Житомирській області