На Херсонщині провели підготовку до операції «Мігрант»

На Херсонщині провели підготовку до операції «Мігрант»

На Херсонщині провели підготовку до операції «Мігрант»

Херсонська міграційна служба провела міжвідомчу нараду з метою належної організації підготовчого етапу цільових профілактичних заходів із виявлення іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території нашої країни під умовною назвою «Мігрант» з представниками правоохоронних та виконавчих органів влади області.

Нарада відбулася під керівництвом заступника начальника Управління ДМС України в Херсонській області Яни Агапкіної та за участю представників ГУНП в Херсонській області, Управління патрульної поліції, Азово – Чорноморського регіонального Управління Державної прикордонної служби, УСБУ в Херсонській області, а також Управління Держпраці в Херсонській області.

На нараді створено склад міжвідомчої координаційної групи для проведення профілактичних заходів, також обговорювались питання чіткої взаємодії під час виявлення порушників міграційного законодавства на території області та притягнення їх до відповідальності.  

Яна Агапкіна звернула увагу присутніх на важливість співпраці як на підготовчому етапі так і  під час проведення самої  операції. Під час наради було узгоджено спільний план дій, якого дотримуватимуться до завершення операції.

Управління ДМС у Херсонській області