Координаційна нарада з протидії нелегальній міграції на Волині

Координаційна нарада з протидії нелегальній міграції на Волині

Координаційна нарада з протидії нелегальній міграції на Волині

15 жовтня в приміщенні УДМС України у Волинській області, провели нараду спільно з представниками правоохоронних органів, з питання підготовки до цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».

До операції окрім міграційної служби будуть залучені Національна поліція, Державна прикордонна служба та Служба безпеки України.

Начальник управління Іван Войцешук зазначив, що з 18 жовтня розпочнеться практична фаза відпрацювання «Мігрант» і одним з основних завдань є проведення спільних перевірок місць концентрації та збору іноземців.

Силовики узгодили ряд спільних заходів, щодо виявлення порушників міграційного законодавства в населених пунктах Волині, особливо в тих котрі безпосередньо межують з Республіками Польща та Білорусь.

Разом з тим, було обговорено питання оперативного обміну інформацією щодо виявлення фактів порушень міграційного законодавства України іноземцями та особами без громадянства, а також забезпечення належного оформлення адміністративних матеріалів відповідно до вимог норм чинного законодавства.

Управління ДМС у Волинській області