Під час підсумкової наради у Чернівцях обговорили результати роботи за ІІІ-й квартал

Під час підсумкової наради у Чернівцях обговорили результати роботи за ІІІ-й квартал

Під час підсумкової наради у Чернівцях обговорили результати роботи за ІІІ-й квартал

Розширена нарада за результатами роботи Управління ДМС у Чернівецькій області за ІІІ квартал 2019 року відбулася за участі т.в.о. начальника Управління Віктора Пислара, заступника начальника Валерія Попова, керівників структурних та територіальних підрозділів.

Йшлося зокрема про результати паспортної роботи та з питань громадянства, напрацювання відділу роботи з іноземцями та особами без громадянства, протидію неврегульованій міграції, профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант», стан дотримання фінансової та бюджетної дисципліни, внесення змін до методичних рекомендацій щодо визначення результатів службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорії «Б» та «В».  

Під час наради було піддано ґрунтовному аналізу результати перевірок територіальних підрозділів. Також предметом детального розгляду стало питання електронного документування та уникнення найпоширеніших помилок  в системі «Мегаполіс».

Поза тим, обговорювався стан дотримання працівниками міграційної служби області стандартів роботи та контролю якості, антикорупційного законодавства, архівної роботи, роботи зі ЗМІ.

Підбиваючи підсумки наради, т.в.о. начальника УДМС у Чернівецькій області Віктор Пислар наголосив на необхідності забезпечення максимально комфортних умов прийому громадян у територіальних підрозділах, беззаперечного дотримання усіма працівниками дисциплінарних вимог та обов’язкового дотримання комунікаційного стандарту.

Управління ДМС у Чернівецькій області