В обласному Управлінні Державної міграційної служби відбулась міжвідомча нарада по підготовці проведення…

В обласному Управлінні Державної міграційної служби відбулась міжвідомча нарада по підготовці проведення на території Житомирщини операції «Мігрант»

В обласному Управлінні Державної міграційної служби відбулась міжвідомча нарада по підготовці проведення на території Житомирщини операції «Мігрант»

З метою запобігання та протидії нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері в УДМС України в Житомирській області відбулась міжвідомча нарада по координації дій при проведенні  профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант».

До цих заходів, окрім працівників Управління Державної міграційної служби, залучені співробітники Головного Управління Національної поліції в Житомирській області, Управління Служби безпеки та Північного регіонального управління Державної Прикордонної служби України.

Учасниками наради проаналізовано попередні результати спільної діяльності та обговорено ряд питань щодо проведення профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері, активізації здійснення в установленому порядку відносно порушників скорочення строку перебування, примусового повернення, примусового видворення за межі України іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території України.

За підсумками наради визначено розпочати проведення практичного етапу відповідних профілактичних заходів з  18 жовтня цього року.

Працівникам, задіяним у проведенні зазначених заходів, визначені основні завдання та намічені пріоритетні напрями роботи.

Начальник Управління ДМС в області Анатолій ФЕДОРЧУК, акцентував увагу присутніх на неухильному дотриманні вимог діючого законодавства України під час проведення даних профілактичних заходів.

 

Управління ДМС у Житомирській області