УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Перші результати практичного етапу операції «Мігрант»

Перші результати практичного етапу операції «Мігрант»

Перші результати практичного етапу операції «Мігрант»

Міграційники ґрунтовно підготувалися до практичного етапу проведення цільових заходів щодо протидії нелегальній міграції під умовною назвою «Мігрант», що розпочався вже сьогодні, 18 жовтня.

Завідувач Тальнівського районного сектору УДМС України в Черкаській області Оксана Кришталь спільно з керівництвом Тальнівського відділення поліції Ігорем Голотою та начальником сектору реагування патрульної поліції Мар’яною Коберник провели нараду з метою забезпечення належної організації та старту проведення спільних скоординованих заходів під час відпрацювань.

В Умані до міграційників долучилися не тільки правоохоронці, а й працівники Управління держпраці у Черкаській області. Завдяки спільним зусиллям перший день практичного етапу операції приніс і перші результати. На прилеглій території ринку поблизу «хасидського містечка» було виявлено 3 неврегульованих мігрантів. Всі вони – вихідці з Азербайджану. За порушення міграційного законодавства їх притягнуто до відповідальності за ст. 203 КУпАП та накладено штраф. Невдовзі їм доведеться покинути України, зважаючи на прийняті міграційниками рішення про примусове повернення.

Управління ДМС у Черкаській області