Обговорили проблемні питання та окреслили завдання на ІV квартал 2019 року

Обговорили проблемні питання та окреслили завдання на ІV квартал 2019 року

Обговорили проблемні питання та окреслили  завдання на ІV квартал 2019 року

Робоча група УДМС України в Чернігівській області під керівництвом начальника Управління Ксенії Лук’янець продовжує проведення виїзних кущових нарад з керівниками підпорядкованих територіальних підрозділів щодо  підведення підсумків роботи за 9 місяців. Відтак, сьогодні, на базі Новозаводського РВ у м. Чернігові УДМС України в Чернігівській області було проведено нараду за участю керівників Деснянського РВ у м. Чернігові, Чернігівського РВ, Куликівського РС та Новозаводського РВ у м. Чернігові.

Під час наради були розглянуті питання взаємодії з правоохоронними органами щодо проведення заходів з протидії нелегальній міграції та стан виконання вимог законодавства щодо продовження терміну перебування іноземців та ОБГ на території України. Також були обговорені проблемні питання, які виникають при оформленні паспортних документів.

За результатами проведеної наради, Ксенія Лук’янець, узагальнивши проблемні питання, які виникають в роботі підпорядкованих територіальних підрозділів, окреслила завдання керівникам структурних підрозділів Управління для покращення роботи підпорядкованих підрозділів та Управління вцілому.

Під час робочого візиту начальник Управління здійснила особистий прийом громадян.

Управління ДМС у Чернігівській області