УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Із працівниками Міграційної служби Житомирщини провели інтерактивне навчання

Із працівниками Міграційної служби Житомирщини провели інтерактивне навчання

Із працівниками Міграційної служби Житомирщини провели інтерактивне навчання

У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олега Ольжича для працівників структурних та територіальних підрозділів УДМС проведені інтерактивні навчання.

Внутрішніми тренерами ДМС Людмилою МІЛЯР та Ярославом РЕПАЛЮКОМ представлено навчальний модуль «Професійна етика державної служби», де обговорені системні норми, порядок дій і правил, взаємин і принципів у державно-службових відносинах, сукупність найбільш придатних, глибоко усвідомлених і конкретизованих норм загальнолюдської моралі, властивих суспільству.

Учасниками навчань у формі інтерактивного тренінгу розглянуті правові засади та практичні аспекти запобігання корупції, особливості заповнення електронної декларації про майновий стан і доходи, кримінальна, адміністративна та цивільно-правова відповідальність за вчинення корупційних правопорушень.

У рамках компонента з управління людськими ресурсами проекту «Підтримка управління міграцією та притулком в Україні» (IMMIS), що фінансується Європейським Союзом, на навчаннях з моніторинговим візитом були присутні представники Міжнародної організації з міграції Клаудіа ТОРРЕС-БАРТОЗЕЛЬ і Наталя МИКИТЕЙ та представник ДМС України - заступник начальника відділу планування кар’єри, розвитку та оцінювання персоналу Вікторія МАРКОВЕЦЬ.

Присутні гості високо оцінили підготовку та проведення навчань.

Управління ДМС у Житомирській області