УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційники #ПротиДіютьТоргівліЛюдьми

Міграційники #ПротиДіютьТоргівліЛюдьми

Міграційники #ПротиДіютьТоргівліЛюдьми

Міграційники взяли участь в інформаційній акції «Walk for Freedom/Хода за свободу», що відбулася на Соборній площі міста Черкаси. Метою акціє є підвищення поінформованості громадськості про види торгівлі людьми, різновиди можливої допомоги особам, які потрапили в подібні ситуації та привернення уваги до цієї проблеми.

Організатори вказують, що торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини. Кожен 5-й українець знаходиться у групі ризику. Також вказали на основні ознаки торгівлі людьми, адже здебільшого люди, причетні до ситуації торгівлі людьми, не визнають проблеми.

Аксесуаром учасників акції стала чорна парасолька, яка символізує захищеність. Черкасці колоною рушили головною вулицею міста аби нагадати, що проблема може торкнутися кожного.

Зазначимо, що 18 жовтня відзначаємо Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який започатковано у 2007 році Європейським парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.

Управління ДМС у Черкаській області