У Чернігові пройшла інформаційна акція «Хода за свободу»/ Walk for freedom

У Чернігові пройшла інформаційна акція «Хода за свободу»/ Walk for freedom

У Чернігові пройшла інформаційна акція  «Хода за свободу»/ Walk for freedom

Сьогодні, спеціалісти відділу у справах іноземців та осіб без громадянства УДМС України в Чернігівській області взяли участь у інформаційній акції «Хода за свободу» з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми. Дана акція спрямована на підняття рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про небезпеку, яку вона становить, а також про те, як можна себе захистити. 

В рамках заходу на «Зеленій сцені» виступили представники Чернігівської ОДА, Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА, Управління сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради для того, щоб розповісти про реалії торгівлі людьми в світі та Україні.

В місті Чернігові акція проведена Чернігівським громадським комітетом захисту прав людини за сприяння Чернігівської ОДА та підтримки Громадської спілки А21 Україна, Міжнародної організації з міграції (МОМ), Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) та інших суб’єктів, які працюють у сфері протидії торгівлі людьми.

Управління ДМС у Чернігівській області