Покращення умов для користувачів послуг Міграційної служби

Покращення умов для користувачів послуг Міграційної служби

Покращення умов для користувачів послуг Міграційної служби

Міграційна служба Львівщини працює над покращенням умов прийому громадян територіальними та структурними підрозділами Львівської області для надання якісних адміністративних послуг.

Тому, очільницею Львіської міграційної служби Лідією Котеляк спрямовуються заходи для покращення умов праці для працівників ввіреної їй установи аби в кінцевому результаті задоволеними залишились користувачі послуг Міграційної служби.

В цьому році вже відбулося відкриття ЦОД №1 у місті Львові та нове приміщення територіального підрозділу Турківщини.

Пані Лідією докладено максимум зусиль і вже укладено договори оренди для відкриття нових ЦОД Львівської міграційної служби та для збільшення площ вже існуючих приміщень, як приклад, Старосамбірського територіального підрозділу.

Відтак, 18 жовтня 2019 року між Управлінням майном спільної власності Львівської обласної ради в особі начальника Віктора Кусого та Головним управлінням Державної міграційної служби у Львівській області в особі Лідії Котеляк укладено договір  довгострокової оренди для територіального підрозділу Сколівського району.

У найближчому часі планується відкриття нового приміщення для Буського та Бродівського територіальних підрозділів.

Тісна співпраця і велика підтримка Управління майном спільної власності Львівської обласної ради дозволяє наблизитися до Європейських стандартів у якісному наданні  адміністративних послуг громадянам та комфортному перебуванні відвідувачів у відділах державної установи.

Головне управління ДМС у Львівській області