Херсонські міграційники обговорили результати роботи за 9 місяців

Херсонські міграційники обговорили результати роботи за 9 місяців

Херсонські міграційники обговорили результати роботи за 9 місяців

Виїзна розширена колегія Управління Державної міграційної служби України в Херсонській області  з керівниками територіальних підрозділів відбулася під головуванням начальника Оксани Яковенко в смт. Чаплинка.

Діяльність Управління за результатами роботи 9 - ти місяців визнано задовільною. Проведений аналіз показав, що основні питання в роботі виникають в частині дотримання строків виконання запитів, ідентифікації осіб, перевірки паспортів на наявність ознак підробки. Було наголошено на виправленні упущень та надані роз’яснення проведення щорічного оцінювання результатів службової діяльності державних службовців та змін до редакції Закону України «Про державну службу». 

На нараді були обговорені спільні дії працівників міграційної служби з представниками правоохоронних та виконавчих органів влади області під час проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант», визначені напрямки співпраці із ЦНАП та органами реєстрації населення.

На завершення засідання Оксана Яковенко окреслила основні завдання і пріоритетні напрямки діяльності на останній квартал поточного року.

Під час колегії керівники територіальних підрозділів мали можливість обмінялись досвідом роботи та покращити комунікацію в середині колективу. 

Управління ДМС у Херсонській області