Перше місце у двох категоріях забігу виборола спеціаліст Міграційної служби Запоріжчини

Перше місце у двох категоріях забігу виборола спеціаліст Міграційної служби Запоріжчини

Перше місце у двох категоріях забігу виборола спеціаліст Міграційної служби Запоріжчини

Представники  Міграційної служби Запорізької області не лише продемонстрували гарну фізичну форму, а й зайняли призові місця у біговому марафоні Zaporizhstal Half Marathon.

Четверо міграційників взяли участь у Mini Marathon 4.2 km.

За результатами забігу Ірина Яворська, провідний спеціаліст Вознесенівського РВ, стала найшвидшою серед жінок та здобула перше місце у загальному забігу та перше місце у категорії  Security Cup, серед представників силових  відомств. Переможний час склав 16,53 хв.

Як зізналася переможниця, вже два роки вона бере участь у різноманітних спортивних змаганнях, але біг на коротку дистанцію - для неї був вперше. «Я не знала, чого чекати від цього забігу, але намагалася і була націлена на результат, - говорить Ірина.- І недарма!».

Ще дві призерки забігу - Олена Круглова, начальник сектору архівної роботи УДМС  та Яна Кравченко, заступник начальника Вознесенівського РВ, зайняли відповідно 3 та 4 місця в категорії Security Cup.

Дівчата приймали участь у марафоні вперше і спеціально до події не готувалися, але вважають спорт невід’ємною частиною свого життя. Перемога стала несподіваною та  надихнула  брати участь у подібних спортивних заходах і у майбутньому.

Щиро вітаємо наших красунь-переможниць! Бажаємо нових звершень та перемог  не лише у спорті, але й в усіх сферах життя!!!

На замітку.  Міжнародний півмарафон 3rd Zaporizhstal Half Marathon в цьому році третій раз пройшов у Запоріжжі та об’єднав на різних стартах майже 2000 бігунів. До козацької столиці завітали понад 750 любителів бігу з інших міст України, а також атлети з семи країн: Білорусі, Словаччини, США, Німеччини, Туреччини, Індонезії та Росії.

Управління ДМС у Запорізькій області