Відтепер Міграційна служба Косівщини працює якнайближче для людей

Відтепер Міграційна служба Косівщини працює якнайближче для людей

Відтепер Міграційна служба Косівщини працює якнайближче для людей

У райцентрі Косові на Івано-Франківщині урочисто справив новосілля колектив районного відділу міграційної служби. Відтепер адміністративні послуги громадянам надаються у просторих кабінетах в ошатному адміністративному приміщенні, розташованому в самому центрі міста. Нове приміщення міграційної служби освятив отець Ростислав, а привітати колег з новосіллям прибули керівники інших територіальних підрозділів і  структурних підрозділів УДМС в області.

На урочистому зібранні заступник начальника УДМС в області Орест Рудницький побажав керівнику райвідділу Петрові Баранському і його підлеглим плідної праці для задоволення потреб мешканців Косівщини і водночас висловив подяку міському голові Косова Юрію Плосконосу за сприяння та допомогу в облаштуванні нового приміщення міграційної служби.

Варто зазначити, що в цьому році у Косівському районному відділі понад 6 тисяч громадян оформили закордонні паспорти, а також вручено понад 3 тисячі паспортів громадянина України. До місцевого бюджету за 9 місяців поточного року перераховано 2 мільйони 300 тисяч гривень, сплачених громадянами за отримання адміністративних послуг.

Цьогоріч у колективах міграційної служби Івано-Франківської області вже не вперше справляють новосілля. Адже позиція керівника УДМС в області Сергія Саїва залишається незмінною: створити щонайкращі умови праці у кожному територіальному підрозділі, а це, своєю чергою, значно підвищує якість обслуговування громадян.

Управління ДМС в Івано-Франківській області