Гарно того вчити, хто хоче все знати….!

Гарно того вчити, хто хоче все знати….!

Гарно того вчити, хто хоче все знати….!

Нещодавно, в Управлінні ДМС України в Хмельницькій області відбувся черговий тренінг під назвою: «Роль комунікації у формуванні позитивного іміджу державного органу», який презентовано внутрішніми тренерами Управління- завідувачем сектору архівної роботи Тетяною Побережною та головним спеціалістом із ЗГ та ЗМІ Лілією Квятковською.

Цього разу, навчальний тренінг відбувся за участі представників Міжнародної організації з міграції Едити Шостак та Наталії Микитей, а також представника ДМС України-  заступника начальника відділу планування кар’єри, розвитку та оцінювання персоналу Вікторії Марковець, які із моніторинговою місією відвідали Управління.

В інтерактивному режимі учасниками тренінгу розглянуті питання щодо дотримання працівниками правових засад етики державного службовця під час виконання службових обов’язків,  причини виникнення та методи подолання неконструктивної поведінки опонента, вплив типу темпераменту на процес спілкування, а також як за допомогою мови тіла зрозуміти співрозмовника та побудувати з ним ефективну комунікацію.

В цілому, процес навчання виявився плідним та цікавим для всіх присутніх, що в свою чергу, високо оцінили гості заходу. По завершенні тренінгу, внутрішнім тренерам надались професійні поради, які стануть вагомим внеском у підготовці та розробці майбутніх тренінгів для працівників Міграційної служби області.

Управління ДМС у Хмельницькій області