17 неврегульованих мігрантів виявили на столичному ринку «Троєщина»

17 неврегульованих мігрантів виявили на столичному ринку «Троєщина»

17 неврегульованих мігрантів виявили на столичному ринку «Троєщина»

У Києві відбулося масове затримання незаконних мігрантів: іноземці сплатять штрафи і муситимуть повернутися за територію України.

22 жовтня 2019 року під час спільного рейду працівників Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області і співробітників Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП у м. Києві на ринку в Деснянському районі столиці було виявлено 17 іноземців, які перебувають на території України з порушенням міграційного законодавства. Неврегульованими мігрантами виявилися громадяни Афганістану, Узбекистану, Азербайджану, Киргизстану, Грузії, Китаю, Вірменії та Бангладеш.

Іноземці проживали на території України без необхідних документів. Хтось взагалі незаконно потрапив на територію  нашої країни, у інших закінчився термін перебування в Україні.

Усіх порушників притягнено до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України». Відносно 11 осіб прийняті рішення про примусове повернення в країну походження, ще двом іноземцям скорочено терміни тимчасового перебування в Україні. 

Нагадуємо, що 18 жовтня стартував практичний етап всеукраїнських профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант», який триватиме до 19 листопада 2019 року.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області