УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Херсонські міграційники прийняли 21 рішення про примусове повернення іноземців

Херсонські міграційники прийняли 21 рішення про примусове повернення іноземців

Херсонські міграційники прийняли 21 рішення про примусове повернення іноземців

З початку проведення цільових профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» працівниками міграційної служби Херсонщини було прийнято 21 рішення про примусове повернення іноземців та складено 54 адміністративних протоколів про порушення термінів перебування в Україні, з  них 34 протокола   - по ст. 203  КУПАП та 20 - по ст. 205 КУПАП.  Також, станом на 23 жовтня з порушників міграційного законодавства стягнуто штрафів на суму 75 тисяч  480 гривень.

Увага! У випадку виявлення іноземців-порушників , негайно звертайтеся до Міграційної служби Херсонщини.

Довідка: КУПАП ст. 203  - Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні або недодержання встановленого порядку пересування і зміни місця проживання, або ухилення від виїзду з України після закінчення відповідного терміну перебування - тягнуть за собою накладення штрафу від 30 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

КУПАП ст. 205 - невжиття громадянами, які запросили в Україну іноземців і осіб без громадянства в приватних справах і надали їм житлову площу, заходів до забезпечення у встановленому порядку їх своєчасної реєстрації  тягне за собою попередження або накладення штрафу від двадцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Управління ДМС у Херсонській області