На Запоріжчині виявили 137 порушників міграційного законодавства: іноземцям заборонили в’їзд до…

На Запоріжчині виявили 137 порушників міграційного законодавства: іноземцям заборонили в’їзд до України та стягнули грошові штрафи

На Запоріжчині виявили 137 порушників міграційного законодавства: іноземцям заборонили в’їзд до України та стягнули грошові штрафи

Усього за перший тиждень практичного етапу проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант» в Запоріжжі та області було  виявлено 25 неврегульованих мігрантів, п’ятьом з яких заборонили в’їзд до України. Більшість порушників, громадяни Російської Федерації, Азербайджану, Узбекистану, Грузії, Молдови, Туреччини,  завітали до нашої країни в приватних справах та перейшли на нелегальне становище.

Також міграційниками було складено 112 протоколів про адміністративне правопорушення та скорочено термін перебування 3 іноземцям.

У відношенні ще 2 іноземців – громадянина Узбекистану та громадянки Італії - прийнято  рішення за їх заявами про добровільне повернення за межі України.

На всіх притягнутих порушників накладено штрафів на загальну суму 168790  грн, з яких 106470 грн. вже стягнуто на користь держави.

Робота по виявленню порушників міграційного законодавства триває. Саме зараз представниками відділу по боротьбі з нелегальною міграцією розпочато перевірку навчальних закладів, які надають освітні послуги іноземцям.

Управління ДМС у Запорізькій області