УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційна служба та Нацполіція Рубіжного вдосконалюють роботу в рамках заходів під умовною назвою…

Міграційна служба та Нацполіція Рубіжного вдосконалюють роботу в рамках заходів під умовною назвою «Мігрант»

Міграційна служба та Нацполіція Рубіжного вдосконалюють роботу в рамках заходів під умовною назвою «Мігрант»

Під час проведення цільових профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» співробітники Міграційної служби та Національної поліції Луганщини продовжують спільну роботу, спрямовану на виявлення випадків незаконного перебування іноземців на території області.

25 жовтня, в рамках співпраці, начальник Рубіжанського МВ УДМС України в Луганській області Олена Стотченко провела додаткове заняття зі співробітниками Рубіжанського ВП ГУНП в Луганській області. Зокрема, поліцейським було продемонстровано зразки посвідок на тимчасове чи постійне проживання, якими в Україні документуються іноземці, а також роз’яснено умови видачі цих документів та можливість їх перевірки за базою недійсних документів на офіційному сайті ДМС України.

Слід зазначити, що під час здійснення перевірок закладів освіти з визначеною освітньою програмою для іноземних громадян або місць їх проживання, було виявлено випадки, коли студенти-іноземці не бажають покидати територію нашої держави після відрахування з навчального закладу.

Управління ДМС у Луганській області