УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Перші результати операції «Мігрант» на Буковині

Перші результати операції «Мігрант» на Буковині

Перші результати операції «Мігрант» на Буковині

Внаслідок спільних дій буковинських міграційників, правоохоронців та службовців Чернівецького прикордонного загону за перший тиждень проведення  спільних заходів в рамках операції «Мігрант» державна скарбниця поповнилася майже на 64 тисячі гривень, загалом штрафів нараховано на 84,5 тисячі гривень. 

За результатами проведених спільних перевірок виявлено 18 неврегульованих  мігрантів, прийнято 17 рішень про примусове повернення, 2 рішення про примусове видворення, 3-м особам заборонений в’їзд в Україну на визначений термін, 1-го іноземця поміщено до ПТІ.

Виявлено 45 випадків порушення законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства. Серед порушників – громадяни Молдови, Румунії, РФ, Азербайджану, США, Грузії, Туркменістану, Киргизстану, Казахстану, Латвії, Гани та Індії.

Притягнуто до адміністративної відповідальності:

  • за ст. 203 КУпАП  – 35 осіб;
  • за ст. 204 КУпАП  – 3 особи;
  • за ст. 205 КУпАП  – 5 осіб;
  • за ст. 206 КУпАП) – 2 особи;

Також задоволено подання ГУ НП в Чернівецькій області щодо скорочення 5 особам терміну перебування на території України, примусового повернення 5 іноземців та осіб без громадянства до країн походження, заборони в’їзду в Україну 1 іноземцю.

Управління ДМС у Чернівецькій області