Ми завжди раді гостям

Ми завжди раді гостям

Ми завжди раді гостям

Минулого тижня до нас, в Головне управління ДМС України у Львівській області, разом із викладачем кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» кандидатом економічних наук, доцентом Олександрою Корчинською завітали майбутні спеціалісти з публічного управління та адміністрування, студенти 3 та 4 курсу.

Головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю та ЗМІ Наталка Філяк-Заставна провела пізнавальну для гостей екскурсію адміністративним корпусом Львівської міграційної служби. Розпочали із приймальні керівника служби, де начальник Львівського міського Управління Головного управління ДМС у Львівській області Юлія Заплітна ознайомила присутніх із основними завданнями ДМС, розповіла про принципи та основні напрямки діяльності, які стосуються реформ у державі та у нашій службі зокрема.

З паспортною роботою ознайомила візитерів головний спеціаліст відділу даного напрямку Соломія Медвідь. Вона розповіла про захищеність біометричних документів.  Частково продемонструвала роботу єдиної інформаційної аналітичної системи управління міграційними процесами, за допомогою якої здійснюється оформлення паспортних документів, облік осіб без громадянства, іноземців та біженців при оформленні документів тимчасового чи постійного проживання.

Головний кадровик Людмила Малярська  розповіла як відбувається прийняття на роботу спеціалістів Міграційної служби. За якими показниками відбувається оцінювання результатів службової діяльності державних службовців.

На питання студентів щодо норм законодавства при нараховуванні заробітної плати працівникам, вимог до нарахування стимулюючих виплат планування бюджетного запиту, залюбки відповіла головний бухгалтер Олена Гедеон. Юлія Заплітна разом із Наталкою Філяк-Заставною поділилися досвідом і на практиці продемонстрували роботу системи електронного документообігу СЕД «Мегаполіс».

Гості з цікавістю слухали захоплюючі розповіді представників усіх відділів, які ознайомили візитерів з інноваціями роботи.

Сподіваємося нашим гостям було цікаво з нами, а ми в свою чергу, радіємо майбутньому нашої країни і чекаємо наступної зустрічі!

Головне управління ДМС у Львівській області