На Волині провели тренінг на тему: «Міграційне законодавство України щодо протидії нелегальній…

На Волині провели тренінг на тему: «Міграційне законодавство України щодо протидії нелегальній міграції»

На Волині провели тренінг на тему: «Міграційне законодавство України щодо протидії нелегальній міграції»

Креатив та позитив. Формування нових знань і навичок, обмін досвідом, зворотній зв'язок від учасників.

Так, пройшов 22 жовтня 2019 року тренінг – навчання на тему: «Міграційне законодавство України щодо протидії нелегальній міграції» для працівників територіальних підрозділів УДМС України у Волинській області. В ході тренінгу розглянули законодавство у сфері протидії неврегульованої міграції, організацію роботи щодо виявлення нелегальних мігрантів, практичні аспекти застосування повноважень працівниками міграційної служби у сфері протидії нелегальній міграції.

 З учасниками заходу працювали внутрішні тренери ДМС Наталія Ващук – завідувач сектору управління персоналом та Євгенія Марцих – завідувач сектору юридичного забезпечення; також були запрошенні фахівці - практики Олександр Козлюк – начальник відділу у справах іноземців та осіб без громадянства, Микола Поліщук – головний спеціаліст відділу у справах іноземців та осіб без громадянства, Іванна Клочко – завідувач сектору шукачів захисту та соціальної інтеграції, Юлія Коротинська – головний спеціаліст сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення, які поділилися особистим досвідом. Участь у навчальному тренінгу взяли представники Міжнародної організації з міграції Клаудія Торрес-Бартизель і Наталія Микитей, та представник ДМС України начальник відділу планування кар’єри, розвитку та оцінювання персоналу Управління персоналу Яна Шевцова.

Безліч думок та цікавих ідей вражали фаховими та оригінальними підходами до практичних аспектів застосування повноважень працівниками міграційної служби у сфері протидії нелегальній міграції. Креативно, позитивно, легко, але фахово, ось так пройшов тренінг «Міграційне законодавство України щодо протидії нелегальній міграції».

Управління ДМС у Волинській області