Працівники Дружківського міського відділу провели навчання для працівників ЦНАП з питань оформлення…

Працівники Дружківського міського відділу провели навчання для працівників ЦНАП з питань оформлення біометричних документів

Працівники Дружківського міського відділу провели навчання для працівників  ЦНАП з питань оформлення біометричних документів

У рамках взаємодії  ГУДМС України в Донецькій області з органами місцевого самоврядування,  співробітники Дружківського міського відділу  провели навчання з працівниками відділу реєстрації виконавчого комітету Дружківської міської ради Дружківського та співробітниками центру надання адміністративних послуг щодо питань оформлення біометричних документів.

Представники міського відділу розповіли про дотримання вимог  чинного законодавства під час надання адміністративних послуг. Йшлося зокрема про уникнення найбільш поширених помилок в оформленні паспорта громадянина України у вигляді ІД-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Результатом зустрічі має стати більш якісне надання громадянам адміністративних послуг у сфері міграції, – зауважив Юрій Левченко, –  та покращення службової  комунікації між фронт- та бек-офісами, якими в даному випадку виступають Дружківський МВ та Дружківський ЦНАП.

Головне управління ДМС у Донецькій області