На Миколаївщині тривають заходи під умовною назвою «Мігрант»

На Миколаївщині тривають заходи під умовною назвою «Мігрант»

На Миколаївщині тривають  заходи під умовною назвою «Мігрант»

29.10.2019 року міграційниками Миколаївської області спільно зі співробітниками Управління Служби Безпеки України в Миколаївській області була проведена перевірка законності перебування та працевлаштування працівників будівельного майданчика за адресою м. Миколаїв, проспект Героїв України.

В ході перевірки було виявлено 5 громадян Туреччини, які працевлаштувались без дозволів на працевлаштування, необхідність яких передбачена законодавством України.

Громадяни Туреччини проживали і харчувались в тому ж приміщенні, де і працювали. Умови, в яких знаходились іноземці-порушники міграційного законодавства жахливі!

Усіх іноземців-порушників міграційного законодавства було притягнуто до адміністративної відповідальності та примусово повернуто до країни походження.

Також до відповідальності притягнуто громадянина України, який надав житло та працевлаштував осіб. Його притягнуто до відповідальності відповідно до ст. 206 КУпАП (невжиття громадянами, які запросили в Україну іноземців і осіб без громадянства в приватних справах і надали їм жилу площу, заходів до забезпечення у встановленому порядку їх своєчасної реєстрації).

Активні заходи з протидії нелегальній міграції в рамках операції «Мігрант» тривають!

Управління ДМС у Миколаївській області