Чергові результати «Мігранта»

Чергові результати «Мігранта»

Чергові результати «Мігранта»

В ході проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант» протягом 1-2 листопада міграційниками Чернігівщини було виявлено декілька порушників міграційного законодавства. А саме:

  • співробітниками Ніжинського МВ УДМС України в Чернігівській області було виявлено громадянина іноземної держави, який прибув у
    м. Ніжин у власних справах. При перевірці документів було встановлено, що громадянин Республіки Вірменія проживає в Україні без документів на право проживання та ухилився від виїзду з України після закінчення відповідного терміну перебування. Відносно останнього складено адміністративний протокол (ч.1 ст. 203 КУпАП) та прийнято рішення про примусове повернення до країни походження.
  • завідувачем Сновського РС УДМС України в Чернігівській області спільно з представником Сновського ВП МВП ГУНП проведено перевірку приватної адреси по Сновського району с. Нові Боровичі, в ході перевірки встановлено, що  громадянка Російської Федерації, 1973 р.н., проживає по недійсним документам на території України (несвоєчасний обмін посвідки на постійне проживання по досягненню  45-річного віку). Неврегульованого мігранта притягнуто до адміністративної відповідальності за  ч. 1 ст. 203 КУпАП, накладено штраф. Також оформлено адмінпротокол на громадянку України за ст. 205 КУпАП та накладено штраф.
  • завідувачем Ічнянського РС УДМС України в Чернігівській області, спільно з працівниками Ічнянського ВП Прилуцького ВП ГУНП в Чернігівській області був виявлений громадянин Республіки Вірменія 1984 р.н, який перебував на території України незаконно. Відносно іноземця складено протокол про адміністративне правопорушення за порушення правил перебування на території України (ч.1 ст. 203 КУпАП) та прийнято рішення про його примусове повернення на батьківщину.

Управління ДМС у Чернігівській області