Запорізькі міграційники виконують рішення про примусове видворення стосовно неврегульованих мігрантів,…

Запорізькі міграційники виконують рішення про примусове видворення стосовно неврегульованих мігрантів, які перебували у розшуку

Запорізькі міграційники виконують рішення про примусове видворення стосовно неврегульованих мігрантів, які перебували у розшуку

В рамках операції «Мігрант» працівники відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС України у Запорізькій області спільно із територіальними підрозділами служби та представниками ГУ НП проводять активну роботу по виявленню осіб, які перебувають у розшуку із-за ухилення від виконання рішень про примусове повернення до батьківщини.

Так, цієї ночі завдяки плідній міжвідомчій співпраці до кордону з Білоруссю було супроводжено громадянина сусідньої держави 1962 р.н. Рішення про примусове повернення у відношенні білоруса було прийнято ще навесні цього року під час операції «Мігрант», але він його не виконав, ухилявся від виїзду, і, переховуючись від Міграційної служби, постійно змінював місце проживання.  Наразі неврегульованого мігранта вже примусово видворили за межі України із забороною в’їзду на 5 років.

Ще одного порушника - громадянина Узбекистану, рішення про примусове видворення якого було прийнято у серпні цього року, але він ухилився від  його виконання, сьогодні помістили до Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства для подальшого забезпечення примусового видворення за межі України.

 

Управління ДМС у Запорізькій області