УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Херсонщині цього року оформили понад 135 тисяч біометричних паспортів

На Херсонщині цього року оформили понад 135 тисяч біометричних паспортів

На Херсонщині цього року оформили понад 135 тисяч біометричних паспортів

З початку року на Херсонщині міграційною службою було оформлено 89 467 закордонних паспортів громадян України та 45 757 документів у вигляді ID-картки. До прикладу, минулого року за 10 місяців було оформлено майже 106 тисяч закордонних паспортів та 35 тисяч ID-карток.

Бажаючі отримати біометричні документи зареєструються в електронній черзі на сайті ДМС України (https://dmsu.gov.ua/services/online.html) та обирають для себе зручний день та час. 

За допомогою сервісу «Анкета на біометричні документи онлайн» громадяни можуть скоротити час отримання адміністративної послуги в підрозділах міграційної служби. Для цього необхідно попередньо заповнити дані про себе для подальшого швидкого формування заяви-анкети та внесення інформації до Єдиного державного демографічного реєстру. За потреби витяг з ЄДДР можна отримати разом з ID-карткою або в будь-якому підрозділі міграційної служби на території України.

Також, на офіційному сайті Державної міграційної служби громадяни  можуть перевірити готовність документу та отримати консультацію з питань напрямків роботи міграційної служби за допомогою Чат-ботів ДМС (Viber, Telegram).

Управління ДМС у Херсонській області