На Буковині примусово видворять громадян Таджикистану та РФ

На Буковині примусово видворять громадян Таджикистану та РФ

На Буковині примусово видворять громадян Таджикистану та РФ

Працівники Кіцманського РВ УДМС спільно зі співробітниками районних відділень  ГУ НП та УСБУ у Чернівецькій області в рамках операції «Мігрант» виявили злісного порушника міграційного законодавства, громадянина Республіки Таджикистан.

У квітні поточного року іноземець, стосовно якого правоохоронці раніше фіксували факти вчинення кримінальних правопорушень, отримав припис міграційної служби про примусове повернення до країни походження. Однак він знехтував рішенням УДМС та півроку переховувався від органів влади.

Працівники Кіцманського РВ УДМС спільно зі співробітниками УСБУ у Чернівецькій області виявили іноземця у одній з приватних осель у с.м.т. Лужани. Даного  громадянина притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП та оштрафовано на 5100 грн.

Першотравневий районний суд м. Чернівці зважив на позовні претензії УДМС області та прийняв рішення про примусове видворення неврегульованого мігранта з України з попереднім поміщенням до  Волинського ПТПІ.

Аналогічні санкції також були застосовані щодо громадянина РФ, якого виявили працівники Новоселицького РВ УДМС у Чернівецькій області спільно з місцевими правоохоронцями. Іноземця, який не виконав рішення про примусове повернення, оштрафовано на 2000  грн.  

Стосовно нього готуються матеріали для подання до суду та прийняття рішення про примусове видворення з України.

Управління ДМС у Чернівецькій області