Іноземців-порушників продовжують видворяти за межі України

Іноземців-порушників продовжують видворяти за межі України

Іноземців-порушників  продовжують видворяти за межі України

Цієї ночі ще один неврегульований мігрант був видворений за межі України. Громадянина Вірменії, 1960 р.н., який порушив міграційне законодавство, виявили працівники Якимівського РС УДМС спільно зі співробітниками районного відділення ГУ НП області в рамках операції «Мігрант».

Рішення щодо примусового видворення вірмена було прийнято у квітні цього року, але порушник ухилився від його виконання та переховувався від Міграційної  служби.

До аеропорту Бориспіль іноземця супроводили представники Якимівського сектору Міграційної служби спільно з правоохоронцями для здійснення його безпосереднього видворення авіарейсом «Київ-Єреван». Відтепер порушник не зможе відвідати Україну найближчі 5 років.

Також до Чернігівського ПТПІ був поміщений громадянин Узбекистану, 1966 рн. Неврегульованого мігранта виявили працівники Василівського РВ разом із співробітниками правоохоронних органів під час активної фази операції «Мігрант».

Порушник міграційного законодавства ще у 2017 році отримав припис Міграційної служби про примусове повернення до країни походження. Однак втік, знехтувавши рішенням УДМС,  не мав постійного місця проживання та переховувався від органів влади. У відношенні іноземця-порушника прийнято рішення про  примусове видворення за межі України.

Міграційна служба вкотре нагадує - за порушення норм міграційного законодавства іноземці та особи без громадянства несуть адміністративну відповідальність.

Управління ДМС у Запорізькій області